Inschrijven

Indien u inschrijft voor de Ujese Paos Rally gaat u akkoord met de onder het inschrijfformulier genoemde voorwaarden:

Klasse: SportklasseTourklasseRecreatieve Klasse

Akkoord met de algemene voorwaarden*

EDITIE 2019 – DEELNAMEVOORWAARDEN

VERZEKERING

De auto waarmee u deelneemt dient tijdens de rally verzekerd te zijn conform de Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering Motorvoertuigen (WAM) zonder enige beperking zoals bijvoorbeeld uitsluiting bij regularity rally’s, inclusief behendigheidstesten of omschrijvingen van gelijke strekking. Het is de verantwoording van de equipe om een dergelijke verzekering of uitbreiding van de bestaande verzekering af te sluiten. U dient voor de start bij de inschrijftafel een zogenaamde “vrijwaringclausule” te ondertekenen waarin u o.a. met deze clausule akkoord gaat. De volledige tekst van de “vrijwaringclausule” sturen wij u t.g.t. op, tesamen met de informatie over uw startnummer e.d.

MEETAPPARATUUR

Er mag gebruik worden gemaakt van zowel mechanische als elektronische meetapparatuur. De aanwezigheid en/of het gebruik van een GPS navigatiesysteem, in welke vorm dan ook, is niet toegestaan.

ANNULERING

Indien u na inschrijving en betaling door omstandigheden niet aan de deze rally kunt deelnemen wordt het volgende gerestitueerd:

 • voor 5 april 2019: volledige restitutie van het betaalde inschrijfgeld.
 • na 5 april 2019 is geen restitutie meer mogelijk. U ondersteunt natuurlijk wel alle doelen en doelstellingen van De Ujese Paos Rally. Natuurlijk is het wel mogelijk in dezelfde klasse een andere equipe in uw plaats te laten rijden.

OVERMACHT

De organisatie zal € 100,00 van het inschrijfgeld terugbetalen aan de deelnemers indien het evenement door overmacht niet doorgaat. “Overmacht” is iedere gebeurtenis of omstandigheid (al dan niet ontstaan door natuurlijke oorzaken, menselijk handelen of anderszins) boven de macht van de partijen (bedoeld wordt onder andere het niet afgeven of het intrekken van vergunningen wegens ziekten als mond- en klauwzeer, vogelpest, BSE enz.).

BETALING

Het inschrijfgeld dient uiterlijk op 5 april 2019 op onze bankrekening te zijn bijgeschreven.

Uw inschrijving is pas definitief zodra het inschrijfgeld is ontvangen.
IBAN nummer: NL95 RABO 0171 5251 91 m.v.v. naam bestuurder ten name van Stichting Activiteiten Lions Uden-Veghel, geregistreerd onder kvk nummer: 41080878.

Deze rally wordt uitgezet door Classic Rally Adventures, welke is aangesloten bij de Nederlandse Historische Rally Federatie, www.nhrf.nl.

PRIVACY

Uw gegevens die u bij u inschrijving opgeeft zullen alleen worden gebruikt voor de organisatie van de Ujese Paos Rally. Uw gegevens zullen niet met derden worden gedeeld. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar de  Lions Privacyverklaring.

EDITIE 2019 – INSCHRIJVING EN INSCHRIJFGELD 

De Ujese Paos Rally kent 2 vormen van inschrijving:

 • een persoonlijke inschrijving: het inschrijfgeld per equipe bedraagt € 200,-.
 • een zakelijke inschrijving; daar zijn diverse mogelijkheden beschikbaar. Voor meer informatie daaromtrent gelieve contact op te nemen via het contactformulier.

Wat is bij de inschrijving inbegrepen?

 • Een gezellige ontvangst met koffie/thee en een passende, lokale specialiteit
 • Rallyschilden voor op de auto, stickers en promotiematerialen
 • Prachtig uitgevoerde routeboeken
 • Een duidelijke uitleg in een uitlegboek
 • Een goed verzorgde complete lunch
 • Een feestelijke terugkomst met bubbels en lekkers na afloop van de tweede etappe
 • Een walking diner met ruimschootse hoeveelheid aan voor-, hoofd- en nagerechten; met zorg samengesteld
 • Alle dranken vanaf de finish: fris, bier, wijn, koffie, thee en waters zijn voor eigen rekening!
 • Leuke prijzen voor veel deelnemers in de 2 wedstrijdklassen
 • Een enthousiast gepresenteerde veiling van bijzondere veilingstukken en dienstverlening

Programma

Het programma van de Ujesepoaosrally vindt u hier