Informatie

Ujesepaosrally 2019

OVER DE RALLY

Als Lions Uden-Veghel zijn we al jaren actief in de samenleving, en dragen we graag bij aan goede doelen. De afgelopen 2 jaar hebben we een succesvol initiatief opgezet: de Ujese Paos Rally. Ook voor de derde editie van dit grootse evenement gaan we de samenwerking aan met Stichting Classic Rally Adventures. Zij hebben jarenlange ervaring in het (klassieke) rallywereldje. Met hun expertise en onze inzet hebben wij onze doelstelling als serviceclub Lions op een hele mooie manier waargemaakt. Wij hopen in 2019 wederom op een zeer succesvol evenement, met nog meer deelnemers.

Kijk voor een sfeerimpressie verder op deze website, of voor alle foto’s op https://udenveghel.lions.nl/ujese-paosrally-2018-0

Doet u mee?

Laat zien wat u in de garage heeft staan! Heeft u een moderne auto, of een klassieker? Een Alfa Romeo of Austin Healey met een wow-factor, of een gewone Volvo? Doe dan mee! Cabrio of kap, oud of jong, het maakt niet uit, iedereen is welkom. Het gaat erom dat we allemaal kunnen genieten van elkaars bolide en de support van het goede doel.

Ook culinair gaat u niks te kort komen. En de regio Uden/Veghel is altijd leuk om te vertoeven, boek bij uw deelname meteen een hotelarrangement. Wij doen in ieder geval ons uiterste best om u na afloop tevreden naar huis te laten gaan!

DE ROUTE

De Peel en de Meierij vormen samen een fantastisch natuurgebied, één van de mooiste gebieden van ons land. In dat gebied rijden wij onze prachtige rally. U rijdt over weggetjes waarvan u het bestaan niet weet. U komt op plaatsen waar u niet een-twee-drie zou komen. Juist dát gevarieerde maakt deze Rally-dag tot een unieke beleving.

REGELS EN INFORMATIE

Equipes kunnen inschrijven middels op de pagina inschrijven

De Sportklasse: voor ervaren deelnemers

  • De sportklasse is ‘serieus kaartlezen’ en biedt ook voor de ervaren equipes voldoende uitdaging om de de route- en kaartbedenksels van de uitzetters te doorgronden!
  • Kaartleessysstemen: sportief-pittig met de systemen van de tourklasse en af en toe pittige hersenkrakers voor de navigator.

De Tourklasse: voor minder ervaren equipes en beginnende deelnemers

  • De route en de route-opdrachten zijn voor de tourklasse prettig eenvoudig gehouden… plezier gegarandeerd.
  • Kaartleessysstemen: o.a. bol-pijl, ingetekende lijn, pijlen, punten en grensbenadering, allemaal op héél duidelijke kaarten….verdwalen onmogelijk, pret is voorop gezet.

De Recreatieve klasse: is dit jaar nieuw!

  • De route en opdrachten voor deze klasse zijn eenvoudig en vooral gericht op de rijder zonder rally-ervaring die wil genieten van een mooie rit vanuit Uden, door het prachtige Brabantse Land.
  • Verdwalen is onmogelijk, plezier staat voorop!

AUTO’S

Er kan worden deelgenomen met elke auto: bijzonder auto’s zoals klassiekers, cabrios en sportscars zijn van harte welkom, maar een gewone moderne auto mag natuurlijk ook. Het bouwjaar is niet relevant. Uw deelname is belangrijker dan de prijs, de staat, de kleur en de uitvoering van de auto. Uiteraard dient de auto, indien van toepassing, APK-goedgekeurd te zijn, goed te kunnen rijden en vanzelfsprekend minimaal verzekerd volgens de Wet Aansprakelijkheid Motorvoertuigen (WAM).